Harder Than Heavy

Details

Datum:
27-08-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Liefhebbers van traditionele heavy metal  kunnen deze avond hun hart ophalen met drie geweldige Nederlandse live-bands! Headliner is Stormrider, één der Neerlands beste metal-coverbands met stergitarist Marcel Coenen! Verder spelen Black Knight en Powerized.

Stormrider brengt een eerbetoon aan de metal grootheden van de jaren 80. Wie wil er geen show zien waar zowel songs van Anthrax, Judas Priest, Metallica, Testament, Dio en meer ten gehore worden gebracht? En ook nog eens op een zeer hoogstaand niveau, want de band bestaat namelijk uit muzikanten die hun sporen reeds ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. De band is een fenomeen als het gaat om klassieke heavymetal covers en heeft zeer succesvolle optredens gehad in zalen zoals 013 en Dynamo.

Black Knight was begin jaren tachtig een verlengstuk van de New Way Of British Heavy Metal (NWOBHM). Als supportact van bekende bands als Vengeance, Seducer en zelfs Normaal speelde Black Knight vaak en overtuigend. In 1999 werd de eerste CD ‘Tales from the Darkside’ uitgebracht. Optredens volgden met onder anderen Annihilator en er volgde een tour door Bulgarije. Met de komst van de live-dvd-box “25 years of heavy metal” in 2012 is een startsein gegeven aan de comeback van Black Knight. BK 2016 bestaat uit zanger Pieter Bas Borger, gitaristen Jelle Boersma en Machiel Kommer, bassist Ron Haikens en drummer van het eerste uur Rudo Plooy.

 

Diabolica Sonis Dinner Deal

Reserveer nu voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Naar een concert in P60? Kom dan vooraf tafelen bij het P60 Café en kies voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Met deze dinner deal eet je voor €10 je buikje rond. Een overheerlijke beefburger staat voor je klaar, vanzelfsprekend geserveerd met huisgemaakte friet. (Eventueel ook vegetarisch te bestellen!). Het rundvlees komt van een kleine, lokale boerderij en samen met oude kaas, augurk, ketchup en joppiesaus kan dit met recht de smeuïgste burger van Amstelveen genoemd worden!

Maar voor de fijnproevers valt er ook genoeg te kiezen: Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Beefburger

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links