The Funky Cat #3

Details

Datum:
07-10-2016
Zaal open:
22:00
Aanvang:
22:00
Genre:
Dance
Minimum leeftijd:
18 jaar

The Funky Cat komt na het festivalseizoen terug in P60! Geck-o nodigt na twee sfeervolle edities weer zijn vrienden uit voor een heerlijke nacht. De muziek gaat van experimentele house tot subground en harder, in een meeslepende opbouw over de hele avond.

Waar de bezoekers op de eerste twee edities kennis hebben kunnen maken met het intense geluid en de trippy vibe waar The Funky Cat voor staat, belanden ze nu in een buitenaardse wereld. Voor liefhebbers is het de hemel op aarde, en voor anderen is het de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere, diepgaande en toch opvallend toegankelijke muziek van Geck-o & Friends.

De volledige lineup:

Geck-o zelf zal zijn nieuwe album hier lanceren, dus verwacht van hem een muzikaal spektakel op het hoogtepunt van de avond. Met zijn fantasierijke producties zal hij de zaal meeslepen in een buitenaardse reis met zijn beruchte golven van intensiteit. Prepare your pants voor vele climaxen!

Bart B More vliegt de wereld over met zijn alternatieve dance sound, en zijn muziek komt vaak terug in The Funky Cat’s radioshow. Met releases op OWSLA, Boys Noize Records en zijn eigen label Secure, heeft hij zijn naam meer dan gevestigd. Het werd dan ook hoog tijd om hem dichter bij huis te halen! We gaan dansen.

Audiofreq (AUS) gooit alle genres bij elkaar op een hoop, en brouwt er in zijn ketel elke keer weer frisse hoogstaande producties van. Naast zijn studio wizardry is hij ook nog eens een onvermoeibare performer on stage, die aan het einde van de avond de laatste energie eruit zal persen. Verwacht veel materiaal van zijn gloednieuwe album dat dit najaar uitkomt, en een reis door vele genres. Just how we like it!

Bold Action is terug na zijn fantastische set op de eerste editie, hard op weg om een resident te worden. Er komt veel nieuw materiaal aan van deze man op – jawel – The Funky Cat’s eigen label, waaronder een dikke collab met Geck-o!

Simon Dach is een van de vaste waardes achter de schermen bij de opbouw van The Funky Cat, maar deze keer gaat hij de avond ook opbouwen op een muzikale manier. Met zijn meesterlijke trackselectie zal hij de avond voorzien van een dikke techno opening. 

Reserveer de datum, en verzeker je van een plaats! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

http://thefunkycat.com
http://facebook.com/thefunkycat

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

za 17 nov
22:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 20.00
Uitverkocht
za 29 dec
23:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 17.50

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links