Mr. Ray Bass

Details

Datum:
31-03-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Divers

Vanavond zal Mr. Ray Bass in Amstelveen op Koninklijke wijze het startschot geven voor zijn nieuwe fase als muzikant. Afgelopen jaren heeft Riëndy Holder A.K.A. Mr. Ray Bass vooral achter de schermen gewerkt. Na twee succesvolle singles en samenwerkingen met andere muzikanten wordt het tijd om zijn muziek live ten gehore te brengen met een fantastische band. Dit alles met het oog op zijn Curaçao tour later dit jaar en de Voordekunst campagne om een nieuwe single te bewerkstelligen.

De avond in P60 zal het leven van Mr. Ray Bass in een notendop omschrijven. Hij zal spelen met enkele oude bekenden en verhalen vertellen rondom de oorsprong van zowel zijn muziek als zijn ontwikkeling als artiest.  Het introduceren van nieuw materiaal staat centraal tijdens deze avond, maar vooral ook het samenbrengen van mensen uit allerlei verschillende culturen, disciplines en nationaliteiten. Dat is namelijk de uiteindelijke boodschap van de muziek van Mr. Ray Bass. Tegelijkertijd functioneert deze avond als fundraiser voor de Curaçao tour van de band later dit jaar. Door het kopen van een ticket steun jij de band in het verwezenlijken van deze droom.

 

Wat begonnen is als een klein project heeft zich snel ontwikkeld tot een warme golf aan positieve energie en een goede dosis muzikaliteit in de vorm van Roots Palmera. Bijna alle leden komen uit Aruba, waar ze op een jonge leeftijd al in aanraking kwamen met muziek genres zoals reggae, rock, zouk, soca en dancehall. Dit is waar de inspiratie voor hun huidige muzikale stijl vandaan komt en dat is duidelijk terug te horen in hun nummers. De muziek van Roots Palmera is het best te omschrijven als Carabische reggae/swing muziek met een vleugje rock, waarbij dansen met een grote glimlach op je gezicht onvermijdelijk is!

Het wordt ongetwijfeld een ongelooflijke muzikale avond met een fantastische band, verschillende gastmuzikanten en natuurlijk de zingende bassist, Mr Ray Bass zelf.

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

za 27 okt
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 17.50
za 24 nov
22:30
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 10.00
do 29 nov
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 15.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links