The Funky Cat #2

Details

Datum:
23-04-2016
Zaal open:
22:00
Aanvang:
22:00
Genre:
Dance
Minimum leeftijd:
18 jaar

Na de launch van “The Funky Cat” zet Geck-o meteen door met de tweede editie van zijn intense feestconcept. Ook deze avond zal hij zijn unieke blend van stijlen als subground, techno, electro en hardstyle laten horen. Stevig en speels, met de nodige ups, downs en lak aan de hokjes - maar altijd dansbaar.

Waar de bezoekers op de eerste editie kennis hebben kunnen maken met het geluid en gevoel waar The Funky Cat voor staat, worden ze nu meegesleurd in een wonderlijke trip. Voor liefhebbers is het de hemel op aarde, en voor anderen is het de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere, diepgaande en toch opvallend toegankelijke muziek van Geck-o & Friends.

De volledige line-up:

Geck-o zelf zal een lange set draaien op het hoogtepunt van de avond. Met veel materiaal van zijn nieuwe album zal hij weer weten te verrassen, en de zaal tot een kolkend hoogtepunt brengen.

Dj Thera vs Geck-o is een legendarische combinatie on stage. Jarenlang faciliteerde Thera een platform voor Geck-o om zijn uiteenlopende creaties op uit te brengen, leerde hij hem de kneepjes van het vak en doken ze samen de studio in. The Funky Cat neemt het publiek terug naar die goede oude tijd, met een speciale Theracords & Therabyte classics set!

Dilligas (IT) is een Italiaans duo, met inmiddels al een rits sterke releases op hun naam, waaronder een dikke samenwerking met Crookers. Ze maken hun exclusieve Nederlandse debuut op The Funky Cat, en passen perfect bij het concept met hun karakteristieke blend van bass house en electro. Deze heren staat nog veel groots te wachten!

S1ngular is de perfecte combo van next-level producer Marco en rasechte DJ Walter. Als een van de publieksfavorieten op de QULT feesten, staat al vast dat S1ngular de zaal aan het dansen krijgt. Maar er is niet stil gezeten in de studio, en het publiek kan dan ook een frisse nieuwe sound verwachten. Dat wordt POMPEN!

bitface zal de avond openen met zijn unieke blend van stijlen. Als een van de beste vrienden van Geck-o heeft hij altijd al een muzikale vinger in de pap gehad, en hij is klaar om dat naar de stage te brengen! Verwacht van bitface een uitdagende trip door de muziek waar hij van houdt.

http://thefunkycat.com
http://facebook.com/thefunkycat 

Gerelateerd

za 17 nov
22:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 20.00
Uitverkocht
za 29 dec
23:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 17.50

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links