Marduk + Immolation, Origin, Bio-Cancer

Details

Datum:
14-05-2016
Zaal open:
18:00
Aanvang:
18:30
Genre:
Heavy

Let op, de tijden zijn aangepast: de zaal opent om 18:00 en het concert begint om 18:30! Het cafe en snackloket zijn open vanaf 17:00.

Marduk mag met recht één van de bruutste black metal bands allertijden genoemd worden. In 1990 werd de band opgericht met het doel om de meest godslasterlijke en satanische band ooit te worden. De Zweden houden zich goed staande tussen alle Noorse zwaargewichten. De bloederige mix van black en death metal kan het best omschreven worden met één woord: bruut! De liveshows zijn een waar spektakel en zanger Mortuus weet ook na ruim 10 jaar nog te verbazen en choqueren.

Ook de New Yorkse death metal zwaargewichten Immolation zijn vanavond van de partij. De band draait al heel wat jaren mee in de scene en heeft getourd met legendarische metalbands als Cannibal Corpse, Napalm Death en Nile. 

Origin staat deze avond klaar om de zaal flink op te warmen. De in Kansas opgerichte technische metalband staat bekend om hun intens zwaar doch extreem technisch complexe geluid.

Trash metal heavy hitters Bio-Cancer maken deze brute line-up voor de avond af. ''We are after your ass, with our Ear Piercing Thrash!'' aldus de band... wij zijn benieuwd!

In de pauzes tussen de bands en na de laatste band zal DJ MorticiaN de oren strelen met een heel scala aan zware metalen.
________________________

P60 Route & OV

P60 ligt direct naast Busstation Amstelveen en is makkelijk met OV of eigen vervoer te bereiken. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de pagina Route & OV.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links