P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

CONE

Details

Datum:
26-04-2016
Zaal open:
22:00
Aanvang:
22:00
Genre:
Dance
Minimum leeftijd:
18 jaar

Techno with vinyl-only DJ’s and real live performances!

Line-up Area 1: Oliver Kucera [Live] - Jack Wax - JP LoneStriker - Nomar - Esmo

Op Koningsnacht, 26 april, zal in P60 te Amstelveen de eerste editie van CONE plaatsvinden!

Oliver Kucera [Live] - Djax Records // UKR // YMN

Geboren in Spanje en opgegroeid tussen Praag en Amsterdam is Oliver Kucera al jaren actief in de techno scene. Inmiddels heeft hij al menig techno set in binnen- en buitenland op zijn naam staan en heeft hij diverse remixes en eigen producties (zowel digitaal als vinyl) uitgebracht. Speciaal voor de eerste editie van CONE zal hij live optreden met analoge apparatuur en midi controllers. Oliver Kucera is niet te stoppen!

Jack Wax - Flatlife Records / Pro Techno

Jack Wax begon op zijn twaalfde met het produceren van muziek op oude computers als MSX & Amiga en later op PCs. Nadat hij zijn DJ skills had verfijnd maakte hij in 2007 zijn entree in de Nederlandse techno scene en richtte hij label Flatlife Records op waarmee hij samengewerkt heeft met artiesten als Patrick DSP, Drumcomplex, Oliver Lieb, Rene Reiter en Mike Drama. Verder werkte hij samen met grote labels als Stay Up Forever & Choci Chewns uit UK en published Jack Wax vinyl labels als: Project 303, Carbon Audio, Rebeltek, Collabs, 303 Alliance en meer.

JP LoneStriker - Rebellion

JP LoneStriker uit Amsterdam is oprichter van Rebellion, een gevestigde naam in de Amsterdamse underground house scene. JP LoneStriker is onder verschillende gedaantes geweest zoals JP maakt hij deel uit van de beruchte HQ en Dance Valley bemanning en hielp de bouw van de Amsterdamse House scene tot wat het nu is. Waar JP staat voor de hardere stijlen staat JP LoneStriker meer in op Underground House, Deephouse en Techno. Naast zijn Rebellion optredens was hij ook te beluisteren op Welcome to the Future Festival, Secret Garden Festival en diverse ondergrondse feesten in Amsterdam en Utrecht.

Nomar - Cone

Ramon Brouwer aka Nomar is een echte vinyl only DJ. Bij de aanschaf van zijn eerste mixer en draaitafels eind 1994 begon zijn liefde voor vinyl- en daarmee ook het draaien op diverse festivals en clubs. In de jaren erna organiseerde hij diverse eigen feesten in zijn eigen woonplaats en omgeving en won hij in 2007 de publieks- en juryprijs tijdens de TWSTd DJ Contest in een uitverkocht Paradiso. Inmiddels is hij in de kleinere en meer ‘underground’ locaties te vinden en heeft hij samen met DJ Esmo Radual Events opgezet – waaruit deze eerste editie van CONE is voortgekomen. Diepe, donkere, maar vooral dansbare techno!

Esmo - Cone

Al op vroegere leeftijd hield Esmo zich met muziek bezig, wegdromend voor de radio met Ferry Maat van de Soul Show en de mixen van Ben Liebrand. Al snel kwam de magie van het zwarte vinyl en toen hij zijn eerste twee sporen tapedeck kocht waren de eerste knipmixen geboren – één waarmee hij een dance wedstrijd won. Hij leerde de fijne kneepjes van vinyl mixen en was ten tijde van de oude Acid house te vinden op de vele illegale feestjes. Met eigen radioprogramma Van Dijk bij Radio Octaaf en jarenlange ervaring met draaien in de bekendere clubs in Haarlem onder zijn riem, is hij begonnen aan een nieuw avontuur: mede-organisatie van Cone en mede-eigenaar van Radual.

--- 

Line-up Area 2: Noose - Wesley Roberts

Op de eerste CONE avond presenteren wij met trots nóg twee 100% vinyl top talenten die Area 2 zullen hosten in de suite!

Noose

Geboren in 1991 en opgegroeid met house muziek, was Noose direct geïnteresseerd in de twee Technics platenspelers die zijn vader voor zijn verjaardag kreeg. In 2011 begon hij, mede beïnvloed door hip hop, zijn eigen kijk op house te mixen. Dit leverde hem zijn eerste gigs in Amsterdam op, doorgroeiend naar clubavonden en regelmatige sets op Nachtcollege op donderdagavond en het radiostation van Studio 80. Ondertussen heeft hij in zo goed als alle Amsterdamse underground clubs gestaan: openingsets voor Flashmob (IT), Secret Cinema en Mirella Kroes, de tweede area van Chateau Techno een gehele nacht gevuld met back to back vinylplaten en gedraaid in o.a. Ibiza en Luxemburg. 

Wesley Roberts

Wesley Roberts, geboren in Amsterdam in 1988, staat sinds 2008 achter de decks. Na het draaien van toen nog commerciëlere house stijlen vond hij in 2012 zijn draai in Studio 80, waar hij verliefd werd op de underground scene en de diepgang die house te bieden heeft. Door zijn liefde voor vinyl, diversiteit in mixen en zijn platencollectie die steeds meer uitbreidt met minimal, house en tech house platen, klimt Wesley stap voor stap verder in de house wereld. Zo maakt hij deel uit van de 4BRTHRS, optredens in Amsterdamse clubs als Sugarfactory, Club NL en AIR en het goedlopende concept in De ClubUp: Cats & Dogs. "Home is where House is!" aldus Wesley Roberts.

--- 

CONE is een uniek concept dat Techno events organiseert van hoge kwaliteit. De hele persoonlijke beleving speelt hierbij een grote rol. De organisatie streeft naar het beste geluidskwaliteit en de mooiste visuele effecten om jou een unieke avond te bezorgen. 

Alle artiesten zullen uitsluitend met vinyl draaien of een echte live set neerzetten. Door deze combinatie van vinyl en live acts krijg je een unieke variatie en een perfecte balans in de muziek tijdens het event.

CONE is onderdeel van Radual Events en is opgericht door DJ’s  Esmo en Nomar om de behoefte naar een unieke techno avond te realiseren. Ook willen ze een podium bieden voor nieuw aanstormend talent dat samensmelt met de bekendere oudere garde en de missie om jong en oud bij elkaar te brengen met dezelfde liefde voor muziek.

Gerelateerd

di 02 jul
20:00
Genre -
Dance
Ticket vvk -
€ 20.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links