Funeral Whore: Phantasm Nightmare

Details

Datum:
14-04-2016
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Funeral Whore heeft al vele gigs gespeeld in Nederland en Duitsland met o.a. Hail of Bullets, Sadistic Intent en Asphyx. In 2013 hebben ze zelfs Mexico aangedaan als support van Mystifier.
De Nederlandse old school death metal band is in 2006 opgericht. Het eerste full length debut album “Step into Damnation” werd internationaal verspreid en is een groot succes geworden binnen de old school death metal scene.
Afgelopen maand werd hun nieuwste CD “Phantasm” uitgebracht. Deze CD zullen ze presenteren tijdens de Nederlandse release show in P60, Amstelveen, op donderdag 14 april.

In de woorden van Funeral Whore: “Not for trendy ears!”

Procreation combineert brutaliteit en snelheid met rustige en melodische delen. Death metal wordt als uitgangspunt gebruikt, maar black- en thrash metal invloeden hebben ook hun weg in Procreation’s muziek gevonden.
In 2014 kwam “Ghostwood” uit, een full length debut album wat geheel door de band zelf opgenomen en geproduceerd werd. Het album werd wereldwijd goed ontvangen, wat resulteerde in live optredens in o.a. Duitsland en Denemarken.
Begin dit jaar wordt “Ghostwood” opnieuw uitgebracht op een veel grotere schaal en zal Procreation vele live-shows spelen om hun album te promoten.

Ze zijn persoonlijk gevraagd door Funeral Whore als support voor de album release show in Amstelveen!

Gorged is een nieuwe en veelbelovende band die deze avond komt openen. Gitarist Dennis, bassist Rick en drummer Bas zijn uit de as van Ecocide herrezen om hun nieuwe project te presenteren in P60. Zanger Jeffrey (Spartan) maakt de old school death metal line-up compleet. Deze heren hebben zichzelf al bewezen in de Nederlandse metalscene en beloven een knallend begin van de avond in te luiden!

In de pauzes tussen de bands en na de laatste band zal DJ MorticiaN de oren strelen met een heel scala aan zware metalen.

Diabolica Sonis Dinner Deal

Reserveer nu voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Naar een concert in P60? Kom dan vooraf tafelen bij het P60 Café en kies voor de Diabolica Sonis Dinner Deal!

Met deze dinner deal eet je voor €10 je buikje rond. Een overheerlijke beefburger staat voor je klaar, vanzelfsprekend geserveerd met huisgemaakte friet. (Eventueel ook vegetarisch te bestellen!). Het rundvlees komt van een kleine, lokale boerderij en samen met oude kaas, augurk, ketchup en joppiesaus kan dit met recht de smeuïgste burger van Amstelveen genoemd worden!

Maar voor de fijnproevers valt er ook genoeg te kiezen: Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Beefburger

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links