P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Liv Kristine

Details

Datum:
16-12-2015
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Heavy

Dit concert heeft reeds plaats gevonden. Bekijk hier de foto's door Rob Sneltjes.

Support: End of the Dream

De Noorse Liv Kristine Espenaes Krull beter bekend als Liv Kristine, is een singer-songwriter die muziek speelt en componeert voor verschillende subgenres van de heavy metal muziek. Ze werkt momenteel samen met haar man en leider van de Duitse band Atrocity, Alexander Krull. 
Liv begon haar carrière als zangeres van de gothic metal band Theatre of Tragedy, en is de huidige zangeres van de symfonische metal band Leaves' Eyes
Met haar nominatie voor een Grammy Award, ruim 500.000 verkochten records met Theatre of Tragedy, en tournees door meer dan 40 verschillende landen in vijf continenten behoort ze tot de toppers van de heavy metal.

Vervain
Liv Kristine's vijfde soloalbum ontvouwt zich als een meesterwerk van de donkere rock montage: geweldige melodieën, boeiend lied-structuren en een wereldklasse stem – allemaal gevangen in een onvergelijkbare eersteklas geluid.
In samenwerking met getalenteerde muzikanten levert ze nu haar grootste productie ooit.

Tijdens de solo-tour worden zowel eigen nummers gepresenteerd, als klassiekers van Theatre of Tragedy. Voor deze speciale gelegenheid is Raymond Rohonyi (Theatre of Tragedy) gevraagd voor de duetten. Het is voor het eerst sinds 2002 dat Raymond en Liv samen optreden - dat garandeert een uniek optreden!

Female-fronted metalband End of the Dream zullen het voorprogramma van Liv Kristine verzorgen. Opgericht in Den Bosch in 2013 begonnen vocalist Micky Huijsmans, gitarist/toetsen Armen Shamelian en gitarist Robin van Ekeren met het schrijven en opnemen van eigen muziek en ontwikkelden gaandeweg hun eigen sound. Later voegden Belgische drummer Pieter Driesen en bassist Tim van den Hooven zich bij de band, waarna ze begonnen aan het produceren van hun eerste eigen studio album.

Tip: Vanavond is de keuken geopend, dus reserveer nu snel voor de 2 in 1 hap voor een complete avond uit!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links