Rock It!

Details

Datum:
19-12-2015
Zaal open:
16:00
Aanvang:
16:30
Genre:
Rock/Blues

Line-up Rock It! Stage: Call It Off - The Earl Grey - The Overslept - The Press and The President

Line-up Unplug It! Stage: Bounds of Modesty - Second Sarah – Vortex University

De eerste editie van Rock It! in juli had al een toffe line-up, met o.a. Destine, The Lost Boys Club, The Overslept en A Bridge Too Far, nu is Rock It! terug in P60! The place to be for Pop Rock / Pop Punk fans, dus zorg dat je snel je ticket in de pocket hebt! Er komen twee podia op het festival: op de Rock It! Stage spelen 4 bands elektrische sets waar je helemaal los op kan gaan. Tussen de elektrische sets door spelen 3 bands op de Unplug It! Stage akoestische sets waarbij je even kunt bijtanken voor de volgende elektrische set in een intieme, akoestische sfeer.

Volg de Facebook pagina van DutchScene Presents: Rock It! Music Festival voor de laatste nieuwtjes en filmpjes!

ROCK IT! STAGE:

Een van de eerste bevestigingen van deze editie was Call It Off. Deze Eindhovense poppunkers gaan de laatste tijd errug lekker, en terecht!

The Earl Grey zal voor de allereerste keer optreden in Nederland; een ware primeur op het festival. Deze Franse band, die je misschien al kent van hun hit "Church Of Noise", mag je absoluut niet missen!

The Overslept hebben de vorige editie op het Unplug It! Stage gespeeld, nu is het tijd voor een upgrade: de band zal deze keer de grote zaal van P60 flink laten schudden!

The Press and The President zullen ook op het Rock It! Stage spelen; de Electro Pop Punkers omschrijven hun muziek als “Blink 182 meets Owl City”. Like!

UNPLUG IT! STAGE:

De Amsterdamse Pop Punk band Bounds of Modesty beviel ons zo goed, dat ze nu voor de tweede keer in korte tijd in P60 staan. Wij blij, jullie blij!

De tweede act die de Unplug It! Stage zal betreden is Second Sarah. Laat je betoveren door de prachtige stem van Sarah Al Kaissi, die al jouw favoriete Pop Punk nummers zal zingen.

Last but not least: ook Vortex University uit Den Haag zullen hun catchy Pop Rock met Indie en elektronische invloeden voor de gelegenheid wat downgraden voor het optreden op de Unplug It! Stage! 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links