VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 19:00Aanvang 19:30

Deze show wordt 17 december 2020. Dit in verband met de huidige maatregelen en de aanhoudende stijging van het aantal besmettingen. Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met meer informatie, zoals wat je kan doen wanneer je niet op deze datum kan.

Maandelijks biedt P60 haar podium aan het beste talent uit de regio. Op deze avond zie je een goede portie stoner en sludge met MoltonGrove en Desert Collosus

MoltonGrove 

Dit keer gaan we een stukje harder met MoltonGrove in onze zaal. Doom, Sludge,Grunge, Punk en Metal. Het komt allemaal voorbij. De heren zouden eigenlijk dit jaar optreden tijdens de Popprijs van Amstelland en stonden eerder al in het voorprogramma van de grote Amerikaanse band Crowbar in P60!

Desert Colossus

Desert Colossus is een vierkoppige Stoner / Dessertrock band uit de Zaanstreek. Hoog tempo doorstomende wals van energieke Stoner met punk invloeden met steeds vaker een uitstapje naar Doom. Vergelijkbaar met: Red fang, Fu manchu. Desert Colossus neemt je mee op hun muzikale roadtrip met de meest fuzzilicious grooves. iets wat je zeker niet mag missen.

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.