Locatie Livestream vanuit P60zaal open 18:45Aanvang 19:00

In een tijd waarin de tegenstellingen ook in Nederland alleen maar toenemen organiseert ZenSocial Productions in samenwerking met verschillende podia een nieuwe concertreeks onder de naam Reggae Against Racism. Na een eerste show met Miriam Simone keren we op 29 april terug met Rapha Pico. Deze show zal als gratis livestream worden aanboden. 

 

Rapha Pico is niet nieuw in de muziekindustrie. In 2013 nam hij zijn eerste EP 'Roots' op in de Tuff Gong-studio van Bob Marley in Kingston, Jamaica. Na de release van zijn 2e EP "Get Ready" in 2016, een project bestaande uit verschillende instrumentale nummers verzorgd door tal van producers, raakte Rapha ervan overtuigd dat hij vastzat in "een fastfoodproductiemethode om muziek te maken". Omdat de muzikant zijn hart niet wilde verraden, ging hij vervolgens met zijn gezin naar Costa Rica, waar hij in de jungle op de bergen verbleef. Die omgeving inspireerde hem om de spirituele roots tracks van de EP te schrijven. Terug in Nederland boekte hij slechts 10 uur in de Earth Works studio. Zijn nieuwste meesterwerk is het verbluffende resultaat. In de hele EP ligt de nadruk op bewuste teksten, stevig verankerd in muzikale arrangementen en vakmanschap van topkwaliteit, verzorgd door de beste musici van Nederland. De samenwerking met Earth Works Studio was niet meer dan logisch na het succes van "Lead the way", een single die de beroemde Jah Shaka in de zomer van 2019 op zijn legendarische geluidssysteem oppikte.

Livestream

Deze show wordt ook als livestream aangeboden. Deze is gratis te volgen onderaan deze pagina op de dag van het optreden!