VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 19:00Aanvang 19:30

Deze editie van P60 presents Local the Night staat helemaal in het teken van aanstormend DJ talent.

Volledige line-up:

G-Candy
G-Candy is een duo van twee te gekke producers. Waarvan een uit de edm komt, en de andere uit de drum and bass.
Ze staan bekend om hun four-to-the-floor housebeats op een laag bpm, met "vieze" neurobasses.
Ze ontmoeten elkaar op de producers opleiding in Amsterdam en na negen maanden zoeken naar een eigen sound, kwamen ze erachter dat downtempo en midtempo heel erg in hun straatje lag.


KLIMAGS
Als 14-jarige jongen begon Klimags aka Daan al te DJ’en op verschillende underground feestjes in en rondom Amsterdam. Vanuit daar startte hij met DJ’en onder de naam Klimags.
Na anderhalf jaar groeide de interesses en begon hij zijn eigen muziek te creëren en produceren in zijn muziekstudio (FL Studio).
Om zijn muziek naar het volgende level te tillen studeert hij Music Production bij PACT+ in Amsterdam, wat een professionele muziekopleiding is voor muziekproducers.


Woeti
Wouter Boon (beter bekend als 'Woeti') is een Haarlemse producer die al een aantal jaren bezig is, maar sinds kort pas z'n eigen weg heeft gevonden in de muziek industrie. Hoe je zijn sound zou kunnen omschrijven weet Wouter zelf ook nog niet. Hij houdt er van om lekker te experimenteren en de grenzen op te zoeken in de muziek. langzamerhand komt dan toch zijn eigen sound naar voren en zet hij hiermee zijn eerste stappen in de industrie.


N0RGA
Als sinds zijn 16e is hij bezig met optreden op raves en huisfeesten. Na een tijd Jump-up en Dubstep gedraaid te hebben onder de naam Spectaculah heeft deze self taught DJ nu zijn eigen stijl gevonden. Met inspiraties als Noisia, Symplex en Counterstrike houdt hij zich nu voornamelijk bezig met neurofunk, crossbreed en minimal onder de naam NORGA.