Def Americans - Livestream

Afbeelding
VOORVERKOOP
7.50
tickets Locatie Livestream vanuit P60 Zaal open 20:45 Aanvang 21:30

Op 26 februari speelt Def Americans ter ere van de verjaardag van Johnny Cash een livestream vanuit P60. Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

 De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Livestream

Deze show wordt ook als livestream aangeboden. Bij aanschaf van een ticket ontvang je een website link en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de stream. Op de dag zelf kan je vanaf een half uur voor de show inloggen.