Locatie Aanmelden via de button!zaal open 17:30Aanvang 17:30

DEZE AVOND IS HELEMAAL VOL!

Om deze show te bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die in de CoronaCheckApp staat of die je uitgeprint meeneemt. Deze toon je bij de ingang samen met een geldig legitimatiebewijs. Meer informatie hierover vind je hier

Er zijn drie tijdslots: om 19:30, 20:30 en 21:30. Je hebt een mail ontvangen in welk tijdslot jij mag komen. Een tour duurt ongeveer een uur.

 

Durf jij op verrassingstour te gaan in het gebouw van P60? Van comedy tot muziek: niemand verklapt waar je in terecht komt! Terwijl je door de gangen wandelt worden al je zintuigen geprikkeld. Ook krijg je alvast een sneak peek van wat er komend cultureel seizoen in de poptempel te ontdekken valt.

In een jaar waarin de normale programmering op zijn kop staat, daagt P60 zichzelf uit om een bijzondere verrassingstour door het gebouw te organiseren. Tijdens deze tour worden al je zintuigen geprikkeld door verschillende ruimtes, disciplines en genres langs te gaan.


Met het café als startpunt loodsen ze je door de wandelgangen van de poptempel van Amstelveen met verschillende stops. Wat je tegen gaat komen blijft nog even een verrassing, maar je kan alles meemaken onder het genot van een drankje met een kleine groep per tour. Er kan al wel verklapt woden dat je kennis maakt met een aantal nieuwe concepten die komend cultureel seizoen gepresenteerd gaan worden (Klassiek – P60 Lab – Comedy Night – Spoken Word (workshops) .