VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 18:00Aanvang 18:00

P60 presents Local the Night - Dé kweekvijveravond van Amstelveen en omstreken. Lokale helden krijgen tijdens P60 presents Local the Night de kans om te stralen op het podium van P60. Dit is de avond om het lokale talent te spotten of juist om jezelf aan het publiek te laten zien.

 

TEA REX
Tea Rex is een alternatieve rockband, ontstaan uit popmaniawinnaar Calculated en Incision.
De band heeft een behoorlijk divers en eigen geluid ontwikkelt, met invloeden van onder andere De Staat, Muse en de RHCP. Dankzij de veelzijdige vocale kunsten van broers Merlijn en Maarten kan er van alles voorbijkomen: van catchy meerstemmige refreinen tot onmogelijk hoge noten tot vlijmscherpe raps (!). Jeroen en Emily zorgen ondertussen als ritmesectie voor de moddervette grooves.

 

TITAN

Hierbij presenteert Titan hun EP genaamd  “The Expedition”. In zes nummers brengt dit driekoppig monster een solide stonerrock plaat met een vleugje nu-metal invloeden ten gehore. Nadat ze een jaar de tijd hadden genomen om een hele nieuwe setlist te maken, besloten ze in 2018 om mee te doen aan de Vlowronde Veenendaal. Toen ze het daar tot de halve finale hadden geschopt, vonden ze het tijd om aan hun eerste EP te gaan werken. Geïnspireerd door bands die hun liefde voor het heavy genre hebben ge-kickstart, laten Melvin van de Pavert, Evert van der Horst en Rik van Ravenswaaij horen dat Veenendaal ook groove kent.

 

The Positives

Emo indie met een punk rock attitude en flink wat ADHD, dat is The Positives. Met hun catchy songs die recht uit het hart komen, weet de band sinds 2017 al menig hart te veroveren tijdens hun shows. Zo speelde de band eerder met o.a. Trash Boat, State Champs en Knuckle Puck en tourde zij door Nederland in het voor-en najaar van 2018.