VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 18:00Aanvang 18:30

P60 op afstand presenteerd NOYS en BAD PENNY! Op 24 september zullen  ze laten zien wat lekker rocken is. Deze 2 bands uit Amsterdam komen naar P60 voor een heftige combishow!

NOYS

NOYS is een luidruchtige garagerock band uit de buurt van Amsterdam. Verdrink mee in een zee van galm met deze garageband. Het is hard, het is boos, het is melancholisch en het is urgent. Door de nihilistische gitaarpartijen en vieze melodieën weet NOYS precies hoe ze een catchy riff met vunzige melodieën moeten spelen. De bijna new-wave baslijn brengt je mee naar een uniek samenspel dat je oren doet scheuren.

 

BAD PENNY

Bad Penny is een jonge Amsterdamse glitter punkband onder leiding van frontvrouw Sofie Ooteman. In 2018 brachten ze zelf hun split single ‘Gray T-Shirt/Bleeding Surfer’ uit. Na op tour te zijn geweest in Nederland en het Verenigd Koninkrijk is deze punkrock machine op 24 september te bewonderen in P60!

 

Corona-proof

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen genomen om het bezoek zo veilig mogelijk te maken en dat er altijd 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Zoals het bestellen van drankjes via WhatsApp en een ventilatiesysteem welke 100% buitenlucht naar binnen blaast.