VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 18:00Aanvang 18:30

Op maandag 23 maart zijn de maatregelen rondom het coronavirus verder aangescherpt en verlengd door de overheid. Tot 1 juni mogen er geen evenementen en bijeenkomsten plaatsvinden. Dit betekent dat het P60 programma tot deze tijd niet door kan gaan en dus verplaatst of geannuleerd zal worden.

Het P60 team zet alles op alles om zo snel mogelijk alternatieve data te vinden voor deze shows. Wij vragen hiervoor om jullie geduld. Houd onze website, Facebook pagina en je mail in de gaten voor updates.

Wreckt
Wreckt is collectief kapot gaan. Opzwepende synths, beukende drums en rockende gitaren verpakken de catchy drops van dance in de energie van een live band, met vocals die je gelijk uit volle borst mee schreeuwt. Met invloeden van The Prodigy, Pendulum en Linkin Park zet deze unit een dynamische en kneiter strakke live show neer. Get ready, get Wreckt.

The Violet Parade
Diepgaand maar toegankelijk, gevarieerd maar melodieus. Dat is het motto van The Violet Parade. Met een rijk palet aan invloeden maakt deze band uit Amsterdam/Leiden catchy indierock. Met dynamische nummers vol aanstekelijke refreinen en verrassende overgangen is deze nieuwe band klaar om Nederland te veroveren. De bandleden vinden het zelf moeilijk om hun muziek ergens mee te vergelijken, maar als het dan toch moet: The Violet Parade combineert de dromerigheid van Slowdive met de dynamiek van Foals en de scherpe randjes van Joy Division, maar heeft een onmiskenbaar eigen geluid: sprankelend en heftig, melodieus en meeslepend tegelijk. Toegankelijk, maar nooit voorspelbaar

Last Thursday
Last Thursday begon toen de bandleden elkaar leerden kennen tijdens jamsessies in Amsterdam. Vanuit een sterke muzikale “klik” en het grote plezier van samen schrijven en optreden ontstond een band die inmiddels aan haar vierde jaar begint. Ze wonnen de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Festival, de Strijd om Stukafest, en speelden onder andere in de Sugar Factory en op Magneetfestival. Last Thursday weet zowel in intieme settings als op grotere podia te overtuigen, door het publiek mee te nemen op een muzikale reis die voert langs blijdschap en verdriet, ver weg uit de dagelijkse sleur.