VOORVERKOOP
19.50
AVONDKASSA
20.00
zaal open 17:30Aanvang 18:15

In verband met maatregelen rondom COVID-19 wordt de show van The Bruceband Europe's No.1 Springsteen Tributeband verplaatst naar vrijdag 22 januari 2021! Kaartkopers ontvangen een bericht over deze nieuwe datum van Ticketmaster. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Binnenkort zal er meer informatie beschikbaar zijn over wat je kunt doen mocht je verhinderd zijn op deze alternatieve datum.

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe's no.1 Springsteen Tributeband al op talloze podia gestaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd. The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteen-concert aanwezig te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen. Puttend uit het enorme Springsteen repertoire en de vele verzoeknummers, is  geen enkele show hetzelfde.

 

The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

In 2020 pakt The Bruceband de handschoen op om een integrale uitvoering van het legendarische album "Born To Run" te brengen. The Bruceband heeft reeds eerder integrale uitvoeringen van albums van Springsteen vertolkt zoals “Born In The USA”, “Darkness on the Edge of Town” en een band interpretatie van het solo-album “Nebraska”. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod.  Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.