VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
25.00
ticketszaal open 18:00Aanvang 18:30

Als dochter van Lucky Dube is Nkulee geen onbekende in de reggae scene. Geen enkele vrouwelijke artiest is erin geslaagd om ethno-soul, jazz en reggae in één nummer samen te smelten als deze 29-jarige singersongwriter, zoals Nkulee Dube in zo'n korte tijd heeft gedaan sinds ze in deze uitdagende en toch spannende industrie is begonnen.

Special Guest op deze avond is Miriam Simone! Een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en werd beïnvloed door o.a. Mary J. Blidge, Sade en Aretha Franklin. Sinds 2009 focust ze zich echter volledig op reggae en heeft sindsdien diverse singles, mixtapes en EP’s uitgebracht. Op deze avond zal ze nummers van haar nieuwste album “Amsterdam Revival”, ten gehore brengen. Een heerlijke roots reggae plaat waarop ze o.a. samenwerkt met Jamaicaanse sterren als Capleton en Sizzla Kalonji. Het album is vanaf april op alle digitale platforms beschikbaar.

Let op! Dit is het verplaatste concert van 30 mei 2020 , welke later is verplaatst naar 18 september 2020 en 5 juni 2021. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info.