VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
17.50
zaal open 19:00Aanvang 20:00

Deze show wordt in verband met de aanhoudende maatregelen verplaatst naar 18 december 2021. Daarbij wordt de show omgezet naar Rootsriders: We Wish You An Irie Christmas - Kerstshow. Een traditie die we vorig jaar gestart zijn en in 2021 zullen voortzetten.

Kaartkopers ontvangen een mail van Ticketmaster met meer informatie . Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum.

In 2021 keren de Rootsriders terug om de 75e verjaardag van Bob Marley te vieren! Rootsriders brengen een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae en natuurlijk de onmisbare klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen. 75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa's beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen ook met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley's tijdloze liedjes ook vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

Voor deze show zijn junior tickets verkrijgbaar, kinderen tot 16 jaar kunnen voor maar €5 meegenieten!

 

Let op! Dit is het verplaatste concert van 27 maart 2020. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info.