VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 19:00Aanvang 19:30

DEZE SHOW WORDT VERPLAATST!

Op donderdag 12 maart 2020 is door de overheid bekend gemaakt dat alle evenementen boven de 100 bezoekers tot en met 31 maart niet door mogen gaan. Deze editie van Local the Night zal alsnog op 16 april plaatsvinden!

 

Het is weer tijd voor P60 presents Local the Night!

Dit keer met Aemstelbeat + The Black T’s + Wildcat

The Black T's:
The Black T's is een jonge frisse coverband bestaande uit 5 bandleden: Michael Echthuizen, Valerie van der Linden, Marit Enthoven, Joris van de Sande en Leon Kenens.
Ze ontmoetten elkaar enkele jaren geleden bij de jamsessies van de Bandbrouwerij in de N201 te Aalsmeer. Al na een paar maanden belandde de formatie in de studio, om voor een project opnames te maken. Na een aantal kleine liveoptredens bij de N201 was het ontstaan van The Black T’s een feit.
De bandleden hebben ieder een vaste plek in de band maar schuwen het niet om eens een ander instrument te pakken of de leadvocal door te geven om het geheel afwisselend te houden. De leden vinden het leuk om muzikale uitdagingen aan te gaan en nummers ten gehore te brengen die niet elke coverband speelt. Hierdoor ontstaat een leuke, interessante mix van nummers en stijlen.
Het repertoire bestaat uit blues, rock & roll, en popcovers van de jaren 60 t/m nu van o.a. Toto, The Doobie Brothers, Steppenwolf, The Beatles, Herman Brood, The Police, Jett Rebel maar ook een aantal eigen nummers.

AemstelBeat:
Aemstelbeat coverband bestaat uit 5 enthousiaste en muzikale bandleden, die elk feestje als een uitdaging zien. Aemstelbeat richt zich er dan ook voor 100% op, om van elke performance een feestje te maken met herkenbare en dansbare hits van vroeger tot nu. Aemstelbeat coverband bestaat uit 5 enthousiaste en muzikale bandleden, die elk feestje als een uitdaging zien. Aemstelbeat richt zich er dan ook voor 100% op, om van elke performance een feestje te maken met herkenbare en dansbare hits van vroeger tot nu.

Wildcat:
WILDCAT is een rockband bestaande uit Rein op zang en gitaar, Micheal de Wit op bas en Ivo van de Coolwijk op drums. De band speelt high- energy rock met als voorbeelden the Rolling Stones, Aerosmith maar ook punk , glam invloeden en uit de blues. Naast covers van o.a. de Stones en vele rock klassiekers worden ook veel eigen werk uitgevoerd.

| 20:00 deuren | 20:30 aanvang | €5,- (incl service kosten) |