VOORVERKOOP
6.00
Locatie Livestream vanuit P60zaal open 20:00Aanvang 21:00

Iedereen die voor donderdag 17 december 23:59 een ticket heeft gekocht, heeft een e-mail ontvangen met alle informatie over de stream. Nog geen ticket? Koop hem nog snel op onze website.  Je ontvangt dan in je orderbevestiging van Ticketmaster de link en jouw wachtwoord voor de stream.

Nog een keertje dan, op de valreep, na een jaar tussen hoop en vrees, organiseert Rootsriders een 'kerstshow' op vrijdag 18 december. Niet in de traditionele zin - verwacht van ons geen kerstliedjes - maar gewoon om het jaar met een positieve noot af te sluiten. Een preview wat je volgend jaar van de band kan verwachten, het jaar van de 40e sterfdag van Bob.

Om het kerstgevoel toch enigszins in ere te houden verkopen we een aantal kaartjes voor wie de show in levende lijve wil komen zien en het jaar in ons bijzijn willen afsluiten. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor onze socials in de gaten. 

Livestream

De kaartjes voor deze online show kosten slechts 5 euro en niets let jullie om de show met je hele familie/vriendenkring te bekijken. Maar we zouden het natuurlijk heel tof vinden als jullie ons na dit moeilijke jaar willen steunen door zoveel mogelijk tickets voor deze show af te nemen. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Een dag voor de show ontvangen kaartkopers een link naar de stream.. Ons optreden heeft plaats in P60 in Amstelveen. De show begint om 21h!