Locatie Livestream vanuit P60zaal open 18:45Aanvang 19:00

 

Local The Night: Dé kweekvijveravond van Amstelveen en omstreken. Lokale helden krijgen tijdens P60 Local the Night de kans om te stralen op het podium van P60.

The Cruz

Gevoerd door Rock ‘n Roll, Power Pop & Disco brengt deze band uit Amsterdam altijd veel energie en power. Ze noemen hun eigen genre dan ook niet voor niks Hard Broadway Rock ‘n Power Disco Pop. Deze band heeft een groot contrast aan studiowerk opgenomen. De laatste 2 single's "Wishing It Was Friday" & "Let Me Get Out" doen denken aan Deep Purple, Mötley Crue en Queen. "Someone Said" lijkt daarentegen meer op ABBA en Billy Joel.


Liefde, verlangen en erotiek worden gevonden als een zwevende schreeuw om hulp in Power Ballads. Disco en Funk knallen door de lucht in dansbare catchy popsongs. En elk mens op deze planeet wordt gegarandeerd verliefd op de mooiste, liefste, sexyste en meest getalenteerde meidengroep "The Cruz’ettes" met gouden stemmen als engelen. Een show van The Cruz zit vol drama, theatraal en overdreven showmanschap, waardoor de muziek tot zijn volle potentieel komt.

Livestream