VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
25.00
zaal open 18:00Aanvang 18:30

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 worden alle shows tot 1 juni verplaatst of gecancelled. GOED NIEUWS! Samen met Glennis Grace kunnen we alvast een nieuwe datum aankondigen voor deze show. De Amsterdamse zangeres komt op 22 oktober 2020 alsnog naar P60! Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum, dan kun je bij Ticketmaster een restitutie van het aankoopbedrag aanvragen.

In 2019 was Glennis Grace, dé verrassing van America's Got Talent. Wij wisten natuurlijk allang van haar ongekende zangtalent. Onder andere door haar Whitney Houston vertolking in de Soundmix Show. En laten we ook haar fantastische optreden van 'Afscheid' in 'De Beste zangers van Nederland' niet vergeten.

Nu na haar Whitney Houston tributes komt de Amsterdamse Zangeres in 2020 terug naar het clubcircuit met haar 'Meer van Mij' - tour. Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Glennis over de tour:  "In 2020 ga ik verder op de ingeslagen weg, met een tour door Nederland. In m'n nieuwe clubtour, met m'n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij”