VOORVERKOOP
11.50
ticketszaal open 18:00Aanvang 18:30

Gruppo Sportivo’s Hans Vandenburg heeft bij leven het postume album ‘Posthumourly’ uitgebracht. Op de vraag waarom de plaat – die lange tijd de werktitel ‘Over My Like’ droeg – nu al is verschenen, is zijn antwoord: “Omdat ik er graag bij ben”. Op ‘Posthumourly’ zingt Hans Vandenburg onder andere over een verloren liefde (‘I Don’t Know’), tribute bands (‘Jimi’s Dead’) en ouder worden (‘When You Grow Old’). ‘Mr. Smile’ is de zomerse single van het album.

Hans Vandenburg is de songwriter en drijvende kracht achter Gruppo Sportivo, The Buddy Odor Stop en Dierenpark. Eind jaren ’70 en begin jaren ’80 oogste Gruppo grote successen met de albums ‘Ten Mistakes’ en ‘Back To ’78’. ‘Hey Girl’, ‘Beep Beep Love’, ‘Tokyo’, ‘Rock ’n Roll’ en ‘Disco Really Made It’ werden grote hits. In 2018-2019 speelde de groep na jarenlang ‘studio-only band’ te zijn geweest in uitverkochte clubs en op vele festivals tijdens een tour ter ondersteuning van het zeer positief ontvangen album ‘Great’ (“Gruppo’s beste sinds ‘Back To ’78”, aldus OOR).

Livestream

Deze show wordt ook als livestream aangeboden. Bij aanschaf van een ticket ontvang je een website link en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de stream. Op de dag zelf kan je vanaf een half uur voor de show inloggen.

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.