zaal open 18:00Aanvang 18:30

Update:  De show van Hans Vandenburg kan helaas niet met publiek doorgaan. Kaartkopers ontvangen een restitutie en ontvangen daar een mail over. Maar er is ook goed nieuws! De show gaat door als gratis livestream en is op 15 april te volgen op deze website pagina, En het mooie is, dat jij nummers kan aanvragen tijdens deze stream. Tune dus in!

Gruppo Sportivo’s Hans Vandenburg heeft bij leven het postume album ‘Posthumourly’ uitgebracht. Op de vraag waarom de plaat – die lange tijd de werktitel ‘Over My Like’ droeg – nu al is verschenen, is zijn antwoord: “Omdat ik er graag bij ben”. Op ‘Posthumourly’ zingt Hans Vandenburg onder andere over een verloren liefde (‘I Don’t Know’), tribute bands (‘Jimi’s Dead’) en ouder worden (‘When You Grow Old’). ‘Mr. Smile’ is de zomerse single van het album.

Hans Vandenburg is de songwriter en drijvende kracht achter Gruppo Sportivo, The Buddy Odor Stop en Dierenpark. Eind jaren ’70 en begin jaren ’80 oogste Gruppo grote successen met de albums ‘Ten Mistakes’ en ‘Back To ’78’. ‘Hey Girl’, ‘Beep Beep Love’, ‘Tokyo’, ‘Rock ’n Roll’ en ‘Disco Really Made It’ werden grote hits. In 2018-2019 speelde de groep na jarenlang ‘studio-only band’ te zijn geweest in uitverkochte clubs en op vele festivals tijdens een tour ter ondersteuning van het zeer positief ontvangen album ‘Great’ (“Gruppo’s beste sinds ‘Back To ’78”, aldus OOR).

Livestream

Deze show wordt als livestream aangeboden. Deze is gratis te volgen onderaan deze pagina op de dag van het optreden!