VOORVERKOOP
12.50
ticketszaal open 18:00Aanvang 18:30

’Voor een volle zaal staan in je eentje is leuk, maar ik wil dit delen.’’ Dacht frontman Laniek na singer-songwriter competitie Mooie Noten. Van kleine liedjes die Paradiso doen verstillen, tot opzwepende folk. Naturel, melancholisch en hartstochtelijk, is hoe de Indie-Folk band zichzelf ziet. Mix Glen Hansard, Mumford and Sons met een vleugje Springsteen en een snufje Foy Vance en je komt tot de sound van dit bonte gezelschap.

In 2019 hadden ze nog een jaar vol optredens en bereikten ze via Paradiso, de Melkweg in de strijd om de Amsterdamse Popprijs. ‘’Deze band maakt echte liedjes… Het totaalplaatje klopt en de muziek kan zo op de radio gedraaid worden.’' (Joël Kopp, 3voor12 NH). Op deze avond sluit de band met de release van de EP ook het tijdperk van deze formatie af. De mooie tijd moet worden gevierd en hierbij mogen ook de blazers en strijkers (Barbe Rouge Orchestra) niet ontbreken.

Voorprogramma;
Jasper Schalks (1994) is een singer-songwriter en multi-instrumentalist.Zijn muziek is americana in zijn puurste vorm. Niet met de pretentie origineel of vernieuwend te zijn, wel om krachtige en mooie nummers te schrijven. In 2016 stond hij samen met La Nique in de finale van Mooie Noten. Ook was hij in 2016 een van de meestgeboekte acts van de Popronde.

Na in 2018 de EP ‘’These thing shall pass’’ te hebben uitgebracht en in het voorjaar van 2020 een uitstapje te hebben gemaakt met de Nederlandse single ‘’De Pest’’, komt in de eerste helft van 2021 zijn debuutalbum uit.

Dit is het verplaatste concert van 17 oktober 2020.