AVONDKASSA
8.00
zaal open 14:00Aanvang 14:30

Op de dinsdagen zingen we in Amstelveen longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wil je graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, je bent hierin zeker niet de enige.

Het koor in Amstelveen is een initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding. Ze stellen tot doel senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen (alleen) handwerken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats. Iedereen is welkom, de entree van het cultuurcafé is gratis.

De repetities zijn op dinsdagen, behalve de 1e van de maand. Dan kunt u aansluiten bij het Cultuurprogramma in het café van P60.

Wil je meedoen aan het koor? Dan kan je je opgeven via onderstaand mailadres. De kosten kunnen ter plekke, per keer betaald worden.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06-22064255