CeltCast Fantasy Awards

Afbeelding
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 18:30 Aanvang 18:30

CeltCast organiseert de 5e editie van de Fantasy Awards - online.

Op 13 juni 2020 organiseert Stichting CeltCast de 5e editie van de jaarlijkse Fantasy Awards. Dit evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium P60 te Amstelveen, maar vanwege de huidige Corona maatregelen wordt nu een online feestelijke avond aangeboden op dezelfde datum. Hiervoor zijn geen kaarten benodigd, een werkende internet verbinding en toegang tot Facebook of YouTube volstaat.

We zijn momenteel met TicketMaster in overleg om te kijken naar passende opties die we kunnen aanbieden voor diegenen die al kaartjes voor het event hebben gekocht. Hierover berichten we eerdaags.

De online uitreikingsceremonie van de awards zal worden omlijst door interviews met artiesten uit de beoogde line-up en gesprekken met de standhouders. CeltCast streeft er naar de avond toch speciaal te maken voor de genomineerden en nodigt het publiek uit om online de winnaars uitgeroepen te zien worden en te genieten van het verdere programma.

Tijdens de uitzending zullen we terugkijken op het afgelopen jaar, maar ook aandacht geven aan de initiatieven die momenteel als alternatief worden uitgerold. Nu het bijwonen van live optredens van bands en het shoppen bij de marktkraampjes op festivals helaas niet mogelijk is, overbrugt CeltCast deze periode door het festivalgevoel de huiskamers in te brengen met muziek, virtuele ontmoetingen en natuurlijk de awards.

CeltCast kijkt er naar uit om de genomineerden, artiesten en standhouders te ontvangen en nodigt iedereen uit in te schakelen op de livestream op YouTube en Facebook op 13 juni 2020.

Op 6 maart 2021 hopen we iedereen weer live te kunnen begroeten in de P60 tijdens de 6e edite van de Fantasy Awards, dus zet die datum alvast maar in je agenda!