Speakerz

Afbeelding
VOORVERKOOP
14.00
AVONDKASSA
15.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:00

Op donderdag 12 maart 2020  is door de overheid bekend gemaakt dat alle evenementen boven de 100 bezoekers tot en met 31 maart niet door mogen gaan. Deze avond wordt gecanceld. 

Heb jij een ticket voor een concert dat verplaatst is of gecanceld? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.


Er zijn verschillende opties die in lijn liggen met de campagne Bewaar Je Ticket , Geniet Later. Lees meer hierover op www.bewaarjeticket.nl! Zo kun je onder andere kiezen om je ticket te doneren of een voucher aan te vragen.

Speakerz is terug met een nieuwe editie! Speakerz staat garant voor een exclusieve avond uit waar jij als bezoeker centraal staat en er alles aan gedaan wordt om jou een topavond te bezorgen! Dankzij jouw ideeën maak jij het mogelijk dat er elke editie weer iets nieuws te beleven valt… van de beste artiesten en de tofste muziek: een Speakerz avond is altijd legendarisch!