VOORVERKOOP
7.50
Locatie Livestream vanuit P60zaal open 19:45Aanvang 20:00

Op 26 februari speelde Def Americans ter ere van de verjaardag van Johnny Cash een livestream vanuit P60. Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

 De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Kijk Terug

Deze show werd eerder als livestream aangeboden.  Nu kan je de show on-demand terugkijken op een moment dat jouw uitkomt. Bij aanschaf van een ticket ontvang je een website link en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de stream. 

Gerelateerd
Gerelateerd