VOORVERKOOP
31.00
AVONDKASSA
32.50
zaal open 18:30Aanvang 19:30

Vanwege haar 15-jarig jubileum presenteert de Nederlandse zangeres Susana – bekend door haar succesvolle samenwerkingen met artiesten zoals Armin van Buuren, Aly & Fila en Ram – Susana|15: een concert om haar carrière te vieren. 

Ze reist regelmatig om voor Trance liefhebbers over de hele wereld op te treden. Voor deze speciale gelegenheid keert Susana terug naar haar geboorteland en wordt herenigd met haar muzikale roots. Ze heeft live muzikanten en Trance vocalisten uitgenodigd om zich bij haar aan te sluiten. Samen zullen ze de echte Vocal Trance liefhebbers een unieke en intieme live concertervaring bezorgen.

Susana zal haar fans meenemen op een reis door Vocal Trance met akoestische versies van haar nummers, zoals als Shivers, Nothing at All en Ramelia.

Het is altijd Susana’s missie geweest om ervoor te zorgen dat vocalisten erkent worden als volwaardige artiesten in een door DJ’s gedomineerde dancemuziek scene. Het is hierdoor geen verrassing dat een aantal meest geliefde zangers van dit genre ook komen optreden.

Het evenement streeft naar een unieke ervaring voor Susana’s fans and Vocal Trance liefhebbers. Er is een VIP-package met onder andere een Meet & Greet en een goodie bag. De volledige line-up wordt bekend gemaakt in de aankomende weken.