VOORVERKOOP
75.00
zaal open 17:00Aanvang 17:00

Heb je altijd al eens concerten willen fotograferen? Willen leren hoe je omgaat met snel bewegende lichten en rondrennende muzikanten? Wil je leren hoe je je foto's kan optimaliseren in de nabewerking? Dat kan!  
Professioneel fotografe Linde Dorenbos geeft een driedaagse concertfotografie workshop in P60.


Op de eerste avond zal worden besproken welke instellingen je op je camera het best kan gebruiken en hoe je een verhaal met je foto's kan vertellen. Hierbij is aandacht voor verschillende niveaus. Ook is er tijd om vragen te stellen. Op de tweede avond kun je wat je hebt geleerd op de eerste avond in de praktijk brengen bij een concert in P60. Op de laatste avond ga je je gemaakte foto's bewerken en leer je meer over hoe dit kan en met welke software.

Linde Dorenbos

Linde Dorenbos is professioneel muziek fotografe. Ze is 5 jaar geleden begonnen met het fotograferen van concerten en heeft ondertussen met een groot aantal bands, artiesten (o.a. Davina Michelle, RONDÉ, Jeremy Loops, James Hersey) en festivals samengewerkt. Ook is ze op meerdere internationale tours mee geweest door Europa, Noord Amerika en Zuid Afrika.

Let op! Je neemt op de avond zelf je eigen camera mee! Het is dus handig om in het bezit te zijn van een spiegelreflex- of systeemcamera!