VOORVERKOOP
16.00
AVONDKASSA
16.50
zaal open 19:30Aanvang 20:00

In verband met de aanhoudende maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan wordt deze show geannuleerd. Kaartkopers ontvangen een  e-mail van Ticketmaster met meer informatie over het ontvangen van een restitutie.

Ook in 2021 opent Prof. Nomad het jaar in P60 met een tribute aan David Bowie. Een traditie die we ook ten tijde van deze pandemie voortzetten. In een corona-proof setting speelt de band slecht twee maal voor 30 mensen met een bijzondere live set. In plaats van groots en explosief, brengt de band je een intiem en meer ingetogen eerbetoon aan de 'Thin White Duke'.

Dit eerbetoon was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol en hebben hun daar verbijsterd met een show die bestaat uit het prachtige Bowie repertoire die vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood gaat.

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.