VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 18:00Aanvang 18:30

Op 8 oktober zijn in P60 weer twee lekkere punk bands te bewonderen! Met spiksplinternieuwe rock/indie-punk band Floodlines en doorgewinterde hardcore punk band Total Seclusion gaat dit een een gaaf concert worden. 

 

Floodlines

Floodlines is een gloednieuwe Amsterdamse band met vier leden die al enkele jaren actief zijn in de lokale punkscene. Samen halen ze invloeden uit old school indie rock en moderne pop-punk (denk aan bands als Weezer, Sonic Youth, Joyce Manor en PUP). Hun eerste single ‘Exposure’ is uitgebracht als onderdeel van het compilatiealbum ‘Staying Safe, A Postcard to Punk’. Ook zullen zij binnenkort een in Wisseloord Studio's opgenomen single uitbrengen. Ondanks hun korte bestaan zal Floodlines een uitgebreid en onstuimig repertoire  laten horen! 

Total Seclusion 

Total Seclusion is een jonge hardcore skatepunk band met invloeden uit 80's punk, indie, garage, ska en eigen krankzinnigheid. Met cynische teksten geïnspireerd door alles wat ze frustreert of fascineert, agressieve stage performances en schizofrene stijlveranderingen heeft hun muziek de power, chaos en trap in de ballen die jullie allemaal verdienen