VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
25.00
ticketszaal open 19:00Aanvang 19:30

In verband met productionele redenen als gevolg van COVID-19 wordt de show van Etana verplaatst naar vrijdag 20 november! Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

Heb jij een ticket voor een concert dat verplaatst is of gecanceld? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.


Er zijn verschillende opties die in lijn liggen met de campagne Bewaar Je Ticket , Geniet Later. Lees meer hierover op www.bewaarjeticket.nl! Zo kun je onder andere kiezen om je ticket te doneren of een voucher aan te vragen.

Cafe The Zen en P60 brengen een Reggae dame van grote klasse naar Amstelveen - Etana! Etana, oftewel 'The Strong One', heeft zichzelf sinds 2006 gepresenteerd als één van de meest krachtige en unieke reggae artiesten van deze tijd. Met goed ontvangen albums als 'The Strong One' en 'Free Expressions' zette ze zichzelf definitief op de kaart.

In 2017 mochten we haar al ontvangen in P60, nu drie jaar later is ze groter dan ooit! Zo werd in 2018 haar album 'The Reggae Forever LP 'genomineerd voor een Grammy voor beste Reggae album! Hiermee stond ze in hetzelfde rijtje als Shaggy & Sting, Ziggy Marley, Black Uhuru and Protege!