Ronnie James Dio – The Memorial Concert

Afbeelding
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
22.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:45

In verband met de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 zal deze show niet doorgaan! Het P60 team zet alles op alles om zo snel mogelijk alternatieve data te vinden voor deze show. Wij vragen hiervoor om jullie geduld. Houd onze website, Facebook pagina en je mail in de gaten voor updates.

 

Het is binnenkort, 16 mei 2020, alweer tien jaar geleden, dat Ronnie James Dio ons is ontvallen. De absolute top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om de kleine man met de grootse stem een passend eerbetoon te geven. Alle fases van zijn carrière zullen worden belicht. Reken dus op veel klassiekers van o.a. Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit vocalist John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus), bassist Rob van der Loo (Epica) en drummer Stef Broks (Textures).

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!