zaal open 12:30Aanvang 13:00

Wilt u op uw 'oude dag' niet stilzitten en heeft u een voorliefde voor muziek? Dan is deze middag hartstikke geschikt voor u!  My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen.  Lotte Kerkman zal deze middag een heerlijk optreden geven! 

Lotte Kerkman is van veel markten thuis. Ze zingt haar eigen nummers, klassiek, rock, pop, country, folk, en dat het liefst in zoveel mogelijk talen. Daarbij is zij erg geïnspireerd door de muziek van vroeger, denk aan The Beatles, Bob Dylan, Jacques Brel, David Bowie en nog veel meer artiesten. Met haar fijne stem, folky muziekstijl en enthousiaste podiumpresentatie is zij een graag geziene artiest. bij My Generation in Amstelveen.

En natuurlijk is dit optreden volgens de RIVM regels georganiseerd in het goed geventileerde café van Poppodium P60 aan het Stadsplein in Amstelveen op dinsdag 6 oktober 14.30 uur. En de toegang, die is gratis!

My Generation Amstelveen

Poppodium P60 en Amstelring organiseren elke eerste dinsdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het gezellige P60-café van het gelijknamige  poppodium in het hart van Amstelveen (Stadsplein 100a 1181 ZM Amstelveen). Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Reserveren is niet nodig en toegang is gratis, registreren bij binnen komst is wel verplicht en ook de andere RIVMregels worden na geleeft.