VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
25.00
zaal open 19:00Aanvang 19:30

In verband met de aanhoudende maatregelen rondom Covid-19 wordt de show, die oorspronkelijk gepland stond op 18 april 2020, verplaatst naar 5 november 2021.


Alle kaartkopers ontvangen een mail van onze ticketingpartner Ticketmaster Nederland met meer informatie en wat je kan doen mocht je niet kunnen op deze datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

In 2019 was Glennis Grace dé verrassing van America's Got Talent. Wij wisten natuurlijk allang van haar ongekende zangtalent.

Onder andere door haar Whitney Houston vertolking in de Soundmix Show. En laten we ook haar fantastische optreden van 'Afscheid' in 'De Beste zangers van Nederland' niet vergeten.

Nu na haar Whitney Houston tributes komt de Amsterdamse zangeres in 2020 terug naar het clubcircuit met haar 'Meer van Mij' - tour. Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Glennis over de tour:  "In 2020 ga ik verder op de ingeslagen weg, met een tour door Nederland. In m'n nieuwe clubtour, met m'n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij.”

Let op! Dit is het verplaatste concert van 18 april 2020, welke later is verplaatst naar 22 oktober. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer info.