Glennis Grace

Afbeelding
VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

In verband met de huidige maatregelen heeft Glennis Grace besloten haar tour te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Zo ook de show van P60. Deze is verplaatst naar 27 mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met meer informatie over het aanvragen van een resitutie voor als je niet kan op deze nieuwe datum.

 

In 2019 was Glennis Grace dé verrassing van America's Got Talent. Wij wisten natuurlijk allang van haar ongekende zangtalent.

Onder andere door haar Whitney Houston vertolking in de Soundmix Show. En laten we ook haar fantastische optreden van 'Afscheid' in 'De Beste zangers van Nederland' niet vergeten.

Nu na haar Whitney Houston tributes komt de Amsterdamse zangeres in 2021 terug naar het clubcircuit met haar 'Meer van Mij' - tour. Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Glennis over de tour:  "In 2021 ga ik verder op de ingeslagen weg, met een tour door Nederland. In m'n nieuwe clubtour, met m'n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij.”