VOORVERKOOP
5.00
AVONDKASSA
5.00
zaal open 18:00Aanvang 18:30

Local The Night

Ook na de zomerstop gaan we door met P60 Local the Night. Deze editie van P60 presents Local the Night staat helemaal in het teken van aanstormend Hip-Hop en DJ talent.


Als 14-jarige jongen begon Daan al te DJ’en op verschillende underground feestjes in en rondom Amsterdam. Vanuit daar startte hij met DJ’en onder de naam Klimags. Na anderhalf jaar groeide de interesses en begon hij zijn eigen muziek te creëren en produceren in zijn eigen muziekstudio (FL Studio). Om zijn muziek naar het volgende level te tillen studeert hij nu Music Production bij PACT+ in Amsterdam, wat een professionele muziekopleiding is voor muziekproducers.

Luister alvast een track via deze link!


MILL GREEN
Mill bracht zijn debuutsingle “Patrone”” in september 2018 uit en volgde deze op met de muziekvideo “Genetics”. Zijn optreden op 3FM met het nummer “Let Go” wekte veel nieuwsgierigheid op omtrent Mill Green. Deze nieuwsgierigheid kan gelukkig wat gestild worden, want er komen veel nieuwe tracks uit binnenkort. 2018 was trouwens een top jaar voor Mill Green. Na een liveshow op Bevrijdingspop Utrecht kon hij meteen door naar Frankrijk voor zijn eerste internationale optreden op het EYE festival.
Veel kunnen we nog niet loslaten, maar bereid je vast voor op meer “groen” in je leven!

Spotify


Bazes wordt geïnspireerd door rappers zoals Logic, Machine Gun Kelly, J. Cole en Eminem schrijft Bazes vaak over maatschappelijke kritische onderwerpen zoals het milieu, ons politieke systeem en sociale aspecten. Het nummer ‘The Last Straw’ is hier een mooi voorbeeld van. Hier gaat Bazes op het plastic probleem in waar we als mensheid vandaag de dag tegen aanlopen. Op het moment is hij hard bezig om zijn publiek te vergroten zodat hij zijn boodschap en visie kan verspreiden.

Soundcloud 

El Cappuccino
El Cappuccino (1994) schrijft al muziek vanaf 2007. Sinds twee jaar werkt hij hard aan zijn carrière. Zijn passie voor muziek hoor je duidelijk terug in zijn stijl die bestaat uit catchy hooks en sterke verses. Zijn inspiratie komt voort uit ervaringen en levenslessen die hij in muziek vertaalt. Met artiesten zoals Royal en Double-B is hij bezig om het Nederlandse volk te bereiken. De komende tijd kan je niet meer om El Cappuccino heen. Op Spotify heeft hij een paar goedlopende tracks zoals "We Leven Nog" en "Weg van huis". Ook heeft hij in samenwerking met Douwe Egberts een veel bekeken filmpje gemaakt voor Not your parents coffee. Hij is hard op weg om een prominente plek in de muziekindustrie te bemachtigen en niets houdt hem tegen.

Spotify

KinohMusic
KINOH (1996) is een artiest uit Amsterdam Noord. Hij heeft een brede Urban/hiphop stijl die varieert van rap tot zang. Zijn naam betekend "film" en deze artiest maakt elke dag iets nieuws mee. Deze verhalen zijn te horen in de nummers die hij maakt. Met het nummer "Gif" (2017) trapte hij de deuren van de Nederlandse muziek industrie in. Sindsdien is hij blijven groeien als artiest. Zijn laatste track "on fleek" is een zwoele zomerse track die de verschillende kanten van KINOH goed naar voren laat komen.
Beluister de track hier.

Trevv
Sinds kleins af aan schrijft en produceert Trevv al zijn eigen nummers. Zo zette hij op zijn 14e zijn eerste nummer online op Youtube genaamd “Geen Tijd”. Dat nummer werd zo goed ontvangen dat hij sindsdien als een sneltrein nummer na nummer blijft uitbrengen. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgebouwd door met verschillende artiesten en producers samen te werken.En onlangs bracht Trevv zijn eerste solo EP uit genaamd “Lost In Space”

Beluister de EP hier!