VOORVERKOOP
6.00
zaal open 19:30Aanvang 21:30

In een tijd waarin de tegenstellingen ook in Nederland alleen maar toenemen organiseert ZenSocial Productions in samenwerking met verschillende podia een nieuwe concertreeks onder de naam Reggae Against Racism. Reggaemuziek heeft  altijd een belangrijke rol gespeeld in het verbinden van mensen en is in 2019 op de lijst van immaterieel erfgoed van Unesco opgenomen vanwege de belangrijke bijdrage aan de internationale bewustwording over verzet tegen onrecht en onderdrukking via liefde en menselijkheid.

So let's get together and feel alright!

Tijdens deze editie zullen niemand minder dan Empress Miriam Simone & The Noble Chanters optreden in P60 Amstelveen.

Empress Miriam Simone is een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en werd beïnvloed door o.a. Mary J. Blige, Sade en Aretha Franklin. Sinds 2009 focust ze zich echter volledig op reggae en heeft sindsdien diverse singles, mixtapes en EP’s uitgebracht. Vanavond zal Miriam Simone nummers van haar nieuwste album “Amsterdam Revival”, ten gehoren brengen. Een heerlijke roots reggae plaat waarop ze o.a. samenwerkt met Jamaicaanse sterren als Capleton en Sizzla Kalonji. Het album is op alle digitale platforms beschikbaar.

Livestream

Deze show wordt als livestream aangeboden. Bij aanschaf van een ticket ontvang je een website link en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de stream. Op de dag zelf kan je vanaf een half uur voor de show inloggen.