Peter & Carol (Bettie Serveert) Akoestisch

Afbeelding
VOORVERKOOP
15.00
AVONDKASSA
17.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Om deze show te bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die in de CoronaCheckApp staat of die je uitgeprint meeneemt. Deze toon je bij de ingang samen met een geldig legitimatiebewijs en je ticket voor het concert. Meer informatie hierover vind je hier. Bij deze show hanteren we zitplaatsen.

Bettie Serveert is al drie decennia de bekendste indie band van Nederland. Peter Visser (gitaar) en Carol van Dyk (zang en gitaar) voelen elkaar nog steeds haarfijn aan. Op deze avond spelen Peter en Carol als duo een akoestische set.

Bettie Serveert

Het verhaal begint wanneer de in Canada geboren, in Nederland opgegroeide Carol van Dyk werd ingehuurd als de live-soundmixer voor de gevierde undergroundband De Artsen. 

Herman Bunskoeke en Peter Visser waren al lid, Berend Dubbe was hun roadie en het muzikale zijproject, waaraan alle vier de vrienden deelnamen, werd Bettie Serveert. Door de jaren heen hebben ze verschillende albums opgenomen en werd hun tweede album ‘Lamprey’ door Melody Maker geprezen als het meest verwarde, desolate, levensechte gitaargeluid van het jaar.