VOORVERKOOP
20.00
AVONDKASSA
20.00
zaal open 18:00Aanvang 19:00

In verband met de aanhoudende maatregelen rondom Covid-19 wordt deze show verplaatst naar 10 september 2021. Alle kaartkopers ontvangen een mail van onze ticketingpartner Ticketmaster Nederland met meer informatie en wat je kan doen mocht je niet kunnen op deze datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Jan Akkerman behoort al 55 jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Hij speelde niet alleen in Brainbox en Focus maar ook met nationale en internationale artiesten.

In 2005 wordt Jan door de stichting Conamus onderscheiden met een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. En in 2012 wordt hij zelfs benoemd tot Ridder van Oranje Nassau voor zijn verdiensten in de Nederlandse muziek. Hij weet op zijn eigen manier rock, jazz, blues, klassiek en dance te combineren. In 2019 bracht hij het studioalbum 'Close Beauty' uit. Dit is zijn eerste album sinds 2011 en zoals we van hem gewend zijn legt Akkerman zichzelf niet aan banden. Van blues, en jazz tot latin en funk; het komt allemaal aan bod. Over zijn werk zegt hij het volgende: "I’ve always been able to tell that none of my albums sound the same. Exploring new things is something that I’d always wanted to do." Dat is zeker terug te horen en te zien in zijn muziek en optredens!

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo wordt je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.

Dit is het verplaatste concert van 29 januari 2021. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.