zaal open 13:00Aanvang 13:00

Dinsdag 3 december 14.30 uur spelen Colourful Minds bij Gold & Old in het café van P60, De toegang is gratis, inclusief een kopje thee of koffie bij binnenkomst.

Een combinatie van zuivere gitaarmuziek en een uniek stemgeluid doet het duo 'Colourful Minds' zeer ten goede. Colourful Minds is een (semi) akoestisch duo dat bestaat uit gitarist Otis Straatman en zangeres Lotte de Waal. Samen hebben ze een dynamisch repertoire van bestaande hits welke ze niet zelden een eigen jasje weten te geven. Dat doen ze door elk nummer een eigen twist te geven en hun interpretaties van de nummers op (semi) akoestische wijze vorm te geven. Maar sinds kort schrijven ze ook eigen nummers welke ze graag willen delen met het publiek.

Gold & Old is een initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding. Ze stellen tot doel senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen bloemschikken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats. Iedereen is welkom en de entree is gratis.
Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06-22064255