VOORVERKOOP
6.00
Locatie Livestream vanuit P60zaal open 18:00Aanvang 18:30

P60 en CeltCast brengen je wederom een ​​avond vol livemuziek! Dit keer duiken we diep in Pagan Folk met de Nederlandse band SeeD en onze oosterburen: de Duitse band Waldkauz

SeeD Pagan Folk

De Fae and Pagan Folk band SeeD maakt gebruik van zowel de magische wereld van de Ancient Fae als de moderne wereld van fantasie, dromen en verhalen, waardoor deze werelden botsen en samenkomen. SeeD heeft tot doel de mensen die worstelen in deze wereld te helpen, de luisteraars verhalen te vertellen over de uitgestrekte Fae-rijken, mensen aan het lachen en dansen te maken en hen te inspireren om dingen te ontdekken die de moderne wereld heeft verloren.

SeeD is algemeen bekend geworden in de Europese heidense, middeleeuwse, fantasy- en folkscene, met optredens in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Na hun eerder uitgebrachte albums “Portal to Elfland” en “Through the Veil”, en met de komst van Joe Hennon, wisten ze in 2020 twee singles uit te brengen. “Het Vergeten Volk” won prijzen bij de Fantasy Awards en werd symbolisch voor de situatie waarin de wereld zich dat jaar bevond.

Waldkauz

Liedjes over oude magie, de kracht van de natuur en de dans van leven en dood. Een betoverende mix van muziek om op te dansen en te dromen met wilde, energieke deuntjes naast het etherische en intieme, verenigd door het bindende thema van oude mythen en legendes. Dit is WALDKAUZ. Op historische en moderne instrumenten combineren ze eigen hedendaagse composities met invloeden uit de Europese volksmuziek. Dansbare ritmes verstrengelen zich met pakkende melodieën, terwijl harmonieën het publiek betoveren.


In januari 2020 voegden Alana Bennett (draailier, harp, viool en zang) en Diana Koper (zang) zich bij de band. En momenteel, na hun debuutalbum "Komm mit" en hun tweede album "Mythos" (2017), werkt de band aan hun derde album. WALDKAUZ kan terugkijken op zeven jaar ervaring als toerende en optredende band in binnen- en buitenland. Tot de afgelopen evenementen en festivals behoren Wacken Open Air, Festival Mediaval, Wave Gotik Treffen, Castlefest (NL) en Autumn Moon Festival. Verder speelde de band ook veel evenementen op het Mittelalterlich Phantasie Spectaculum (MPS), 's werelds grootste reizende middeleeuwse kermis. Ze hebben veel fans in de genres van middeleeuwse, heidense, fantasy en volksmuziek.

 

Livestream

Deze show wordt als livestream aangeboden. Bij aanschaf van een ticket ontvang je een website link en persoonlijk wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de stream. Op de dag zelf kan je vanaf een half uur voor de show inloggen. Voor deze show kun je ook 2- en 3-persoonstickets halen, om de stream met je vrienden te kijken.

Gerelateerd
Gerelateerd