zaal open 13:00Aanvang 13:30

Op dinsdag 3 maart van 14.30 tot 16.30 is er een bijzondere zangeres uitgenodigd tijdens de maandelijkse ‘My Generation’ middag in het café van poppodium P60, Stadsplein 100a Amstelveen. Met haar donkere warme stem zingt Rosanna Jazzy en popsongs. Haar repertoire bestaat uit nummers van de jaren 60 tot heden, van Doris Day naar Tina Turner en weer terug

Rosanna verzorgt ruim 24 jaar optredens in binnen- en buitenland. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, R&B, jazz en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar: “Dit is pure party muziek! Daar moet je gewoon bij zijn!”

In 2003 startte ze haar solo-carrière en in 2006 nam ze haar eerste album op met Hans Vermeulen onderwijl actief als één van de vaste backing vocals van Gerard Joling en zingt zij in de groep EVE en doen René Froger en Lee Towers regelmatig een beroep op haar. De laatste jaren gaat ze meer de Jazz kant op. Ze heeft inmiddels verschillende nummers van Sade, Dinah Washington, Etta James en Sarah Vaughan op haar repertoire.