Locatie Livestream vanuit P60zaal open 17:45Aanvang 18:15

Over deze show

Trek je dansbare pirate-boots aan en grijp je vrienden bij de kraag! Deze pirate-partyfolk band uit Leeuwarden maakt Nederlandstalige liedjes over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. Plunder laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen en zorgt daarmee altijd voor leven in de brouwerij. Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet het vijftal een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Elke plek die dit bijeengeraapte zootje schorem aandoet, wordt gegarandeerd geplunderd! 

Het album 'Vrijhaven' is het eerste album van Plunder. Met de stevige hosnummers en de meeslepende ballads, gaan ze met de luisteraar op zoek naar de plek waar je kunt zijn wie je bent; de Vrijhaven.

 

Support: Onstuimig Schuim

Onstuimig Schuim laat de zeeën ruisen, de liefdes opbloeien, de stormen gieren en de masten kraken met hun beeldende muziek en verhalen.  Alle emoties die de zee oproept verwerken ze in hun grotendeels zelfgeschreven Nederlandstalige liederen en volksmuziek. Hun verhalen spelen zich af in zeemanskroegen van de havensteden, vissersdorpen aan de Zuiderzee, op de getijdestromen van Waddenzee en ze nemen ons zelfs mee op hun VOC-reizen naar verre kusten.  

Hun liederen gaan over weemoed, werklust, ontberingen, angsten, dromen en zoute verlangens. Ze worden met veel overtuiging en enthousiasme vertolkt. Er valt voor het publiek veel mee te zingen, mee te lachen, maar ook ontroerd te raken.  Ze zijn met zijn zevenen en maken bij de liederen hun eigen muziek op accordeon, gitaren, mondharmonica, fluiten, saxofoon, cello, cagon, kleppers en zelfs een Mexicaanse boon. 

Support de Band

Je kan hier de band supporten met een donatie. 

Hier vind je de merchandise van de band.

Livestream

 

Gerelateerd
Gerelateerd