zaal open 12:30Aanvang 13:00

Dinsdag 1 september gaat My Generation Amstelveen weer van start! Lonely Knuckle heeft de eer om de eerste editie af te trappen met een muzikaal optreden.

The Lonely Knuckle

The Lonely Knuckle laat je genieten van oude bekende rock songs in een subtiele akoestische uitvoering. One man and his guitar en niet te vergeten zijn mondharmonica! Neem daarbij zijn warme doorleefde stem en je bent net als wij een fan. Frans, of wel, Lonely Knuckle neemt songs uit de jaren 60 en 70 en maakt ze helemaal eigen. Hij doet dat zo goed dat je het origineel niet mist. Heerlijke muziek voor bij een drankje en een praatje en dat natuurlijk allemaal Corona proof in het goed geventileerde café van Poppodium P60! 

My Generation Amstelveen

Poppodium P60 en Amstelring organiseren vanaf september iedere eerste dinsdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het gezellige P60-café. Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Naast het organiseren van een maandelijks evenement kan er met het nieuwe Corona protocol ook weer gestart worden met het Senioren Rockkoor My Generation. Meer weten? Neem dan contact op met Amstelring. De activiteiten zijn ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Voor vragen over bijvoorbeeld begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact  op via mygeneration@amstelring.nl maar ook telefonisch nummer 06 14646643 van Misha de Jong.