VOORVERKOOP
28.00
AVONDKASSA
28.00
ticketszaal open 18:00Aanvang 19:00

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 worden alle shows tot 1 juni verplaatst of gecancelled. GOED NIEUWS! Samen met FEUERENGEL kunnen we alvast een nieuwe datum aankondigen voor deze show. De band komt op 2 oktober 2020 alsnog naar P60! Reeds gekochte kaarten blijven geldig.


Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum, dan kun je bij Ticketmaster een restitutie van het aankoopbedrag aanvragen.

Na een spectaculaire show in 2017 mogen we FEUERENGEL in 2020 eindelijk weer in P60 ontvangen! Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van Feuerengel een flinke stap verder.

De band is al sinds 1997 bij elkaar; gestart als rasechte Rammsteinfans. En wat begon als een hobbybandje groeide uit tot een grote act: Feuerengel tourt door heel Europa met hun show.

Feuerengel besteedt niet alleen veel zorg en tijd aan de showelementen van Rammstein maar vooral ook aan de muziek. De band beheerst dan ook het gehele oeuvre van de grote broer en kan dus ook veel switchen qua setlist. En dat is wel zo prettig.