Special guest Digmon Roovers bij Harry Sacksioni

Harry Sacksioni heeft voor cluboptredens Digmon Roovers uitgenodigd. Deze muzikant speelt door middel van een zogeheten ‘octivider’ (baspedaal) bas op zijn gitaar en is daardoor zowel als bassist en als gitarist inzetbaar. Harry Sacksioni licht toe: “Hij is een van de meest funky bassisten die ik ken. Hij legt een steady en groovend fundament, waarop het voor mij heerlijk spelen is. Daarbij is Digmon ook in staat om lyrisch te spelen, waardoor alle facetten van mijn muziek aan bod kunnen komen”. Digmon Roovers zal uitsluitend in de clubs (dus niet in de theaters) van de partij zijn. De exclusiviteit van deze intieme optredens wordt hierdoor nog meer benadrukt.

Harry Sacksioni, met afstand de beroemdste akoestische gitarist van Nederland, is dit jaar 65 geworden. Dit viert hij niet alleen in het voor hem vertrouwde theatercircuit, maar ook met een aantal exclusieve cluboptredens. Tijdens deze intieme concerten, getiteld ‘Welcome to the Club’, zal Harry Sacksioni een speciaal programma spelen. Zeker is dat vele hoogtepunten uit zijn langdurige carrière aan bod zullen komen. Harry Sacksioni is eerder dit jaar voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Akoestische Gitarist van de Benelux’.

Win // Meet & Greet
Last but not least, je kunt een meet & greet winnen met Harry Sacksioni. Voorafgaand aan zijn optreden, mogen de vier winnaars de meestergitarist persoonlijk vragen naar zijn 
onnavolgbare rechterhand technieken.
Winnen? Klik hier om te zien hoe je kans maakt. 

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 04-12-2017
Vijf bands komen de kerstslingers ophangen!
Gepubliceerd op: 12-10-2017
Huiskamerfestival komt naar Amstelveen!
Gepubliceerd op: 05-09-2016
Harry Sacksioni heeft voor zijn optreden in P60 Digmon Roovers uitgenodigd.
Gepubliceerd op: 19-08-2016
De Dijk start hun najaarstour in P60. Alle kaarten zijn nu uitverkocht!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief